برگزاری بیست و هفتمین آزمون زبان دکتری اسفند ماه ۱۴۰۱

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۴ کد : ۲۱۳۵۷ اطلاعیه ها اخبار تصویری آخرین اخبار
برگزاری بیست و هفتمین آزمون زبان دکتری اسفند ماه ۱۴۰۱

به استحضار می رساند بیست و  هفتمین آزمون زبان دکتری دراسفندماه سال جاری برگزار خواهد گردید و بر اساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نمره آن  به عنوان پیش نیاز دفاع و آزمون جامع دوره دکتری در دانشگاه قابل قبول می باشد. شایان ذکر است آزمون انفرادی به هیچ عنوان قابل انجام نخواهد بود. ضمنا با توجه به مصوبه شورای آموزشی نمرات حد نصاب آزمون جامع و دفاع پایان نامه یکسان میباشد. با توجه به اهمیت موضوع، خواهشمند است ترتیبی اتخاذ گردد که به نحو متقضی به کلیه دانشجویان دکتری اطلاع رسانی لازم انجام گردد. (فایل به پیوست می باشد.)

زمان آزمون زبان دکتری: چهارشنبه10 اسفندماه 1401 - ساعت 12 تا 14 به صورت حضوری

شروع ثبت نام: سه شنبه 11 بهمن ماه 1401                            آخرین مهلت ثبت نام: 5 اسفند ماه 1401

دانشجویان محترم لازم است جهت ثبت نام به سایتhttps://oeec.kashanu.ac.ir  مراجعه فرمایند.