معرفی انواع وام های مشمول دانشجویان

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۶ کد : ۱۹۹۷۱ اطلاعیه ها اخبار تصویری آخرین اخبار

با سلام و احترام

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از آغاز مهلت ثبت نام وام ضروری و وام دکتری دانشجویان از روز شنبه ۲۷ فروردین ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان به نقل از خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم‌ گفت: ثبت‌نام وام ضروری و وام دکتری دانشجویان از امروز شنبه ۲۷ فروردین ماه آغاز می‌شود.

وی افزود: همچنین مهلت ثبت‌نام برای دریافت وام تحصیلی، وام شهریه و وام ودیعه مسکن دانشجویان کماکان تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

دکتر گنجی خاطرنشان کرد: تمام دانشجویان واجد شرایط می‌توانند به سایت صندوق رفاه دانشجویان مراجعه و ثبت نام کنند.

پیش از این نیز رئیس صندوق رفاه دانشجویان از تصویب اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی وام شهریه دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد و سازمان بهزیستی توسط مجلس شورای اسلامی خبر داده بود.

جهت ملاحظه انواع وام های دانشجویی که به دانشجویان محترم تعلق می گیرد، اینجا را کلیک کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، به سایت ذیل مراجعه فرمایید.

موفق باشید.